Καραμάνης Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Καραμάνης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής του ΤΕΙ Ηπείρου. Από την 01/09/2011 εκτελεί χρέη Προϊσταμένου του Τμήματος. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Μετεκπαιδεύτηκε στο Deutsche Universität für Verwaltungswissenschaften στην πόλη Speyer της Γερμανίας. Το 2008 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ερευνητικές-συγγραφικές δραστηριότητές του εστιάζονται στους χώρους της Μακροοικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής, της Οικονομικής της Εργασίας και των Εργασιακών Σχέσεων, των Δημόσιων Οικονομικών, της  Ιδιωτικοποίησης και της Ανταγωνιστικότητας των Αγορών. Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεις του έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια με το σύστημα των κριτών.

Έχει διατελέσει Επιθεωρητής Εργασίας στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και έχει συμμετάσχει σε διάφορες Επιτροπές Εργασιακών Σχέσεων. Από το 2004 έως το 2010 ήταν μέλος του ΔΣ της Μεταλουργικής Βιομηχανίας της Ηπείρου.

  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
  • ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ – ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

E-Mail: kkaraman@teiep.gr

Τηλ.: 26820 50579